Inspiratie

Denkkracht

White papers

Door de jaren heen zijn we veel inspirerende concepten en definities van leiderschap tegengekomen. Onze ervaring is dat deze concepten vaak niet op elkaar voortbouwen en verwarring en misverstanden creëren: wat is leiderschap nu eigenlijk?

Continue verandering is de nieuwe standaard. Stilstand is achteruitgang. Veel leiders hebben moeite om een antwoord te vinden op de vraag hoe ze hun resultaten een nieuwe en duurzame impuls kunnen geven. Hoe creëer je een dieper doorleefde focus, vergroot je het aanpassingsvermogen en de slagingskans van je veranderingen?

In de ‘VUCA’ wereld blijkt optimaal samenwerken in teams essentieel. Thriving teams onderscheiden zich van de middelmaat door structureel te werken aan hun richting, groei en eigenaarschap. Maar hoe doe je dit, terwijl er ook nog gewoon gewerkt moet worden?

De wereld heeft de beste versie van jou nodig. Zeker nu, in deze turbulente tijd, heb je je volledige hersenkracht, emotionele behendigheid, een duidelijke doel en veel energie nodig. Wij geloven dat het belangrijk is om te investeren in ‘thrivability’, het vermogen om te ‘thriven’!

Inspiratie

Quick reads

De huidige situatie met ‘social distancing’ dwingt ons om virtueel te gaan. En hoewel het vergadereffectiviteit en betrokkenheid al een heet hangijzer was, zien we dat het nu nog belangrijker wordt als we virtueel gaan.

Ben je je bewust van je emotionele reactie op de dreiging van de Corona-crisis? Wat voel je? Leiders hebben zowel hun denkvermogen en hun emotionele kracht nodig in tijden waarin niemand alle antwoorden weet.

Inspirerende personen

Spotlights

‘Never stop Learning’

In this spotlight is the fast-thinking board
member and non-executive director Sander
van ‘t Noordende via camera. He was Group Chief Executive for Products for six years during his 32-year tenure at Accenture.

‘Space is the new place’

In the spotlight is the exuberant John Batten via camera from New York. He is the Global Cities Director for Arcadis. The Global Cities program started in 2013 and doubled in size from €500m back then to €1.1b in 2020.

‘Not all clients are created equal’

In this spotlight is the energetic and determined Managing Director of Global Strategic Accounts at Randstad Enterprise Group, Tania de Decker. Tania brings more than 25 years of experience in all facets of talent acquisition solutions and
technology.

‘Geen offerte-
 aanvraag nodig
 om klant te bellen’

Bob van Putten, Operationeel Directeur en Commercieel eindverantwoordelijk, Flatland, over het Commercial Excellence Programma van The Thrive ten tijde van een pandemie dat alles veranderde.

Meer inspiratie?

Neem contact op met één van onze Thrivers
of plan een kop koffie, live of virtueel.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze kwartaal updates