Ricardo Abdoel - Directeur Academy Engineering & ICT, Avans

Energiek en oprecht geïnteresseerd hielpen zij ons bij het verbeelden van waar we stonden en wat ervoor nodig was een duurzame volgende stap te zetten.”

Wij hebben contact gezocht met The Thrive omdat we op zoek waren naar een partner die ons team (4 MT leden en 24 coördinatoren) in een ontwikkeltraject verder kon helpen met het ingeslagen pad van zelforganisatie.

Bart en Bob kwamen direct open en toegankelijk over in onze eerste gesprekken. Energiek en oprecht geïnteresseerd hielpen zij ons bij het verbeelden van waar we stonden en wat ervoor nodig was een duurzame volgende stap te zetten. Hierin waren ze zowel faciliterend als professioneel eisend op basis van overtuiging en ervaring. Zij waren steeds volledig met ons bezig en dat creëerde vertrouwen.

Dat vertrouwen groeide verder tijdens de uitvoering. We zijn modulair aan de slag gegaan en er werd theorie gebruikt om ons concreet met onze praktijk verder te helpen (in-context leren). Bart en Bob lieten ons ervaren hoe wij, als MT met onze 8 teams en de 8 teams met hun docenten, volgende stappen konden zetten en gaven opdrachten om daarmee in de praktijk aan de slag te gaan. Zij hebben oog voor mensen het proces en de resultaten, achterhalen wat er echt speelt en maken dat met waarderende feedback bespreekbaar.

Wanneer nodig werd het programma op een natuurlijke manier aangepast aan wat wij op dat moment nodig hadden. Zij zijn zeer betrokken en voelen als een onderdeel van de organisatie.​

Feedback van deelnemers “we hebben echt aandacht gehad voor elkaar, effectief gedrag (cultuur), strategie en structuur”. Wat ik zie is dat we zelfbewuster en beter met elkaar en de opleidingen in gesprek zijn. De meeste opleidingsteams zijn effectiever gaan samenwerken en hebben meer co-eigenaarschap weten te creëren binnen hun opleiding. “Ikzelf heb geleerd minder resultaatgericht en niet alleen met de toekomst bezig te zijn, rust te pakken, beter te luisteren en aan te sluiten bij emotie en/of logica waardoor we samen sneller verder komen.”