Jan den Hartog - Corporate HR Director, Boskalis

Gert-Jan mobiliseerde een team van collega’s om een unieke, persoonlijke en geïntegreerde Executive Development ervaring te maken.”

Mijn samenwerking met Gert-Jan, The Thrive gaat meer dan tien jaar terug. In deze periode werkten we verschillende keren samen aan diverse leiderschap ontwikkelinitiatieven

In 2018 – 2019 was hij als programmadirecteur en leidende ‘faculty’ verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van ons Senior Leiderschapsprogramma BLDP. Dit programma richt zich op drie thema’s: ‘Leid de organisatie, leid je team en leid jezelf’. Hij mobiliseerde een team van collega’s om een unieke, persoonlijke en geïntegreerde Executive Development ervaring te maken.

Gert Jan is een intelligente en authentieke persoonlijkheid, die het beste in mensen naar boven haalt. Zijn benadering is onderzoekend, empathisch, scherp en (zelf)kritisch. Hij is een goede verhalenverteller en sparringpartner die bouwt op jarenlange ervaring en diepe kennis van strategie, leiderschap en verandering.