Dominique Hermans - Managing Director, Randstad Nederland

Ik heb geleerd dat het belangrijk is om je mensen, je team echt te betrekken. Vanaf het begin. Dat kan eng zijn.”

Ik geef al vele jaren leiding. De steeds terugkerende uitdaging in de verschillende rollen die ik heb gehad, is niet ‘hoe maken we een plann’, ‘hoe bepalen we een visie en ambitie voor het bedrijf? Het is belangrijker om een ​​antwoord te vinden op de vraag ‘hoe realiseren we onze ambitie?’, ‘Zijn we in staat onze strategie te activeren?’.

. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om je mensen, je team echt te betrekken. Vanaf het begin. Dat kan eng zijn. Wat als ze het niet eens zijn met mijn gedachten? Wat als ze met totaal andere ideeën komen? The Thrive, Erik-Jan en Boudewijn, zijn de perfecte partners om elk leiderschapsteam te ondersteunen bij deze vragen. Ze weten hoe ze een vertrouwde omgeving kunnen creëren, waarin mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Ze stimuleren de bijdrage van iedereen. Wat ze niet doen, is strikte plannen maken voor de reis. Dat kan het gevoel geven de controle over het proces te verliezen.

Maar het tegendeel is waar. Door het team te helpen hun 'eigen beste versie' te ontdekken, wordt het authentiek, echt. Je creëert echte ambitie. Dit helpt om te realiseren waar je naar streeft. Wanneer je met Boudewijn en Erik-Jan werkt ervaar je een zachte aanpak in combinatie met een sterke resultaatgerichte mindset. Elke sessie zit vol energie (extravert en introvert 🙂 Meer dan eens, in verschillende settings, hielp The Thrive ons te ‘thriven’! De samenwerking helpt me om dicht bij mezelf te blijven en ondertussen een beter versie van mezelf te worden.