Thomas Mulder - Executive HR Director, VodafoneZiggo

Met The Thrive aan boord durf ik overal te zeilen en zelfs de perfecte storm te navigeren.”

Sinds maart 2019 werken we samen met de Thrive for Senior Management Team Development. In eerdere functies bij Vodafone Group en Accenture werkten we ook samen aan initiatieven voor Leadership Development & Strategy Activation.

 

Het proces van het initiëren, plannen en uitvoeren van Senior Team Development & Leadership Development-programma's is een reis op zich. Geen luxe cruise waarbij men zich aan dek kan ontspannen, met zorgvuldig gedefinieerde tussenstops, een vast amusementsprogramma en een betrouwbaar schema; geen reis dus, waarbij u alleen de rekening hoeft te betalen. Integendeel. Je moet je eigen schip varen, van start tot finish, de juiste koers bepalen, uitvaren, je mensen aan boord houden, waakzaam zijn voor tegenslagen en flexibel om de richting te veranderen wanneer dat nodig is. Naarmate het steeds onzekerder wordt welke uitdagingen zich zullen aandienen, moet u op alles voorbereid zijn. Je hebt de juiste tools, ervaring en coaching nodig. Met The Thrive aan boord durf ik overal te zeilen en zelfs de perfecte storm te navigeren.

Het team bestaat uit authentieke mensen, die ik beschouw als ‘thought leaders’ in hun vakgebied: ervaren, academisch en deskundig. Een hoog niveau van klantgerichtheid en vertrouwen in het partnerschap zorgen ervoor dat deze waardevolle kwaliteiten goed worden toegepast. Verder is het businessmodel gebaseerd op ondernemerschap, ontwikkeling en persoonlijke groei, wat tot uiting komt in alles wat ze opleveren. Al met al helpt dit mij om het rendement op onze team- en leiderschapsontwikkeling te maximaliseren. En het maakt de samenwerking leerzaam en leuk!