Beth Hooker - Program Director, RACV Australia

Ik ben nu nog dankbaar voor de persoon die voorstelde om The Thrive te bellen toen ik verantwoordelijk werd voor een wereldwijd veranderprogramma in ‘Compliance Risk Management’.”

Ik ben nu nog dankbaar voor de person die voorstelde om The Thrive te bellen toen ik aankwam in Nederlands. Ik werd verantwoordelijk voor een wereldwijd veranderprogramma in ‘Compliance Risk Management’.  Ik heb met Gert-Jan en Ingrid samengewerkt in verschillende leiderschap ontwikkelprogramma’s.

Direct in het eerste gesprek had ik de intuïtie dat we een goed team zouden zijn. Ze waren geïnteresseerd in de mensontwikkeling binnen het programma, maar ook in de impact van de verandering op het hele bedrijf. Hun vermogen om mijn ‘business partner’ te zijn en hun samenwerking met het hele team, gaven mij het vertrouwen dat de ontwikkeldoelen én de programma doelen gehaald zouden worden. Dat is voor mij de belangrijkste succesfactor.

Ze staan open voor nieuwe ideeën en ik waardeer de manier waarop zij mij en mijn team uitdaagden in ons denken. Daarbij kregen we steeds open en eerlijke feedback. Dat kom ik niet vaak tegen. Dat bleek bijvoorbeeld uit hun inzet om steeds ervaringen en resultaten van het werk van mijn team op te halen om successen te horen en te leren van wat misging. Een echte vertrouwde partner.