Ans Knape-Vosmer - VP HR&O Operations & Sales, HR ASIA ASML

Soms is het spannend, maar altijd met het doel om onze teams naar een hoger niveau te tillen.”

We hebben de afgelopen vier jaar samen met de Thrive gewerkt aan de ontwikkeling van ons topteam. Daarnaast hebben we samen een innovatief programma voor virtueel leiderschap uitgevoerd om de verbindingen in onze Operations-top 80 te versterken: ‘Get Connected’.

Gert-Jan heeft de ASML-business in de loop van de tijd goed leren kennen. Hij is ‘to the point’, luistert goed en heeft een ‘helikopter-view’. Hij is moedig. Hij zal de belangrijkste ‘issues’ voorleggen aan ons senior leiderschapsteam, verantwoordelijk voor de helft van de ASML-organisatie. Soms is het spannend, maar altijd met het doel om onze teams naar een hoger niveau te tillen. We werken nauw samen aan de teamontwikkeling, dat voegt veel waarde toe.

Op ‘Get Connected’ zijn Frisse Blikken en The Thrive echt gegroeid in hun partnerschap. Je kunt zien dat ze elkaar veel feedback geven en elkaar helpen groeien. Dat blijkt uit een programma dat naadloos, doordacht en vernieuwend is. Het stimuleert ASML om nieuwe methoden en technologie te gebruiken om sectoren en bedrijfsonderdelen met elkaar te verbinden en persoonlijker te zijn.